2.01.2008 г., 7:27 ч.

Нужен си ми 

  Поезия » Любовна
829 0 3
Нуждая се от твоята прегръдка,
нуждая се от думите ти сладки,
но нещо силно ме възпира и ме
души с по-големи страсти.

Без теб не мога да въздъхна,
без теб се чувствам изморена,
нужен си ми да ми вдъхнеш
бодрост, вярност и надежда.

Трябваш ми, но теб те няма
търся те, но ти къде си?
Дано животът ми да не мине
в търсене на един идеал,
в търсене на една прегръдка,
в търсене на истинския човек...

© Без име Анонимна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??