3.12.2009 г., 22:40 ч.

Някак си 

  Поезия » Философска
521 0 0

Като капка вода аз съм част от морето,
независимо дали съм адвокат или ора полето.

Имам мечти и чувства, бензин за сърцето,

иначе не бих съществувал с това, което

се боря и което ме кара да страдам,

и което ме бута, и иска да падам.

Но ако на крака все още оставам,

е защото в мечтите си сляпо вярвам.

© Тачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??