10.03.2009 г., 0:17 ч.

Някакво - никакво 

  Поезия » Любовна
879 0 7
Някакво - никакво, малко объркано
с теб ни приплете съдбата.
Ти си сериозният, аз - малко лудичка -
чудно получи се някак.
Никакво време - хора заети сме,
всеки дилеми решава различни.
Тези проблеми ни мъчат тъй здравата,
чак да си станем привични.
Крием се, търсим се, гоним се, бягаме -
ех, май че всичко било е за спорта.
Да, днес си вярваме, дори се привличаме...
а пък от утре - друми широки.
Някакво - никакво, малко объркано,
свойте капани поставя съдбата:
срещи, раздели, усмивки, тревоги...
Бягаме, гоним се, търсим се, крием се -
двама със теб тъй различни персони,
аз - малко лудичка, ти - уж сериозният,
вече години  така се търкалят,
чудно получи се някак.

© Малита Малита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??