23.01.2009 г., 15:33 ч.

Някога 

  Поезия » Пародии
819 0 2

      Ще ви напиша нещо мое.

      Извинете за детинското звучене, но го писах, когато бях на 12 г. Помня го, защото дойде в главата ми от нищото, докато си подреждах бюрото по нареждане на майка ми.

     Оттогава не ми се е случвало (не за бюрото - то си е все подредено, този урок съм го научила добре).

 

Някога дядо Господ бил човек,

но минал се век...

той отишъл в Рая

и там останал до края.

 

 

Животът там му харесал

и той си помислил...

... и се почесал.

Дали да остане, или да се върне?

 

 

Решил да остане.

Да облече райски дрехи.

Да стане поп

и да яде само постен боб.

 

 

© Лошата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??