13.06.2023 г., 10:55 ч.

Някога. Днес. И към Утре. 

  Поезия » Свободен стих
151 0 0

Припомнени стълбове .

Електрически кабели .

Железопътната линия

свършва тук някъде .

 

Отсреща тунелът

обгръща ме хладно .

Какво ли там крие ?

Чудовища гладни .

 

Ад или Рая ?

Рай или Ада ?

Страховете ме канеха

и не смеех да вляза .

 

Влязох

и страдах, обичах , ликувах .

 

И плувах .

 

В посока единствена

Раят !

 

 

 

 

P.S. Ръкописът на това стихотворение намерих "случайно" тези дни в една книга. Започнато е преди 10-15, а може би и преди повече години. Зарадвах му се!  Днес, пооправено, му сложих точка . Доволна съм !

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??