20.03.2009 г., 7:34 ч.

Някога и някъде, където... 

  Поезия » Пейзажна
1125 0 35

Някога и някъде, където...

Някъде и някога, когато

сливат се земята и небето

под акордите на птиче ято...

Хоризонтът е любовна клада,

вятърът с дъха си нежен гали,

а дъждът с живителна наслада

пак недрата земни напоява...

Трепетна целувка е дъгата,

грееща от обич многоцветна.

Някъде и някога, когато,

някога и някъде, където...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??