Някога_ някъде
Започвам в нощите да грея
срещнала неразгаданите неща.....
под ритъма вселенски да пея....
От нежност да блестя
Слънцето да спира в мен
бягайки към тебе да крещя,
към оазиса ти устремен
докосвам струните в нощта.
И някога в отвъдното-- някъде
ще обсъждаме чудесен план.
Заедно ще сме и ще ни бъде,
засипани от любовен плам.
© Йонка Янкова Всички права запазени