Mar 17, 2016, 5:48 PM

Някога_ някъде 

  Poetry » Love
293 0 2

                                                              Някога_ някъде

 

 

Започвам в нощите да грея

срещнала неразгаданите неща.....

под ритъма вселенски да пея....

От нежност да блестя

 

Слънцето да спира в мен

бягайки към тебе да крещя,

към оазиса ти устремен

докосвам струните в нощта.

 

И някога в отвъдното-- някъде

ще обсъждаме чудесен план.

Заедно ще сме и ще ни бъде,

засипани от любовен плам.

                   

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??