30.04.2023 г., 10:17 ч.

Някога отдавна 

  Поезия » Любовна
333 2 0

     

    Някога отдавна

 

Някога отдавна,

някога далече…Помниш ли?

Някога отдавна

времето изтече…Помниш ли?

 

Две очи красиви

някога отдавна още са пред мен.

Две очи красиви

някога отдавна в слънчевия ден.

 

Някога отдавна

от целувки топла бе нощта.

Някога отдавна

толкова красива беше любовта!

 

Някога отдавна,

някога далече…Помниш ли?

Някога отдавна

времето изтече…Помниш ли?

 

                     Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??