24.01.2010 г., 17:18 ч.

Някой 

  Поезия » Любовна
1383 0 0

Някой в съня ми от теб ме пропъжда,

лягам си твоя, събуждам се чужда.

Някой ми казва думи отровни,

нещата със тебе са много лъжовни.


С някой в съня ми стоим натъжени

и дълго се гледаме с очи просълзени.

Някой ми казва - "Изгуби ме вече!

Сега си със него, аз съм далече!"


През цялото време до мене той беше

и радост, и болка със мене делеше.

Даде ми обич безкрайно голяма.

Чувствам се празна - него го няма.


Кога ли ще мине толкова време -

да свикна, че вече го няма до мене.

Да свикна, че сутрин до друг ще се будя...

Как го изгубих - все още се чудя...

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??