21.02.2007 г., 5:52 ч.

Някой ден 

  Поезия
586 0 6

 

 

 

 

 

 

Някой ден от бързане ще пукна,

внезапно ще ми спре сърцето,

в момент, кога нанякъде съм хукнал,

ще се кача без време на небето.

 

Някой ден с високи обороти,

машинката в гърдите ще прегрее,

и ща - не ща, ще трябва да си ходя,

в забързана минута ще изтлея.

 

Някой ден със часови недостиг,

кога до дъно пак пришпорил съм юздите,

летящ, в забързания ежедневен порив,

ще изхвърча без време при звездите.

 

Някой ден - Ех, може би ще имам време,

по улиците бавно и спокойно ще вървя,

ще бъдат много часовете денем,

ще бъде дълга, отпочиваща нощта.

 

Някой ден, но днеска много бързам,

изписвам бързо тез финални редове,

че времето ми вече свършва,
обострен е недостига от часове.

 

 

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??