7.10.2008 г., 21:40 ч.

Някой ден 

  Поезия » Любовна
794 0 6
Ще ме обичаш някога и ти,
защото аз съм нежна струна,
душата ми копнееща трепти,
а устните ми искат да целуват.

Ще ме обичаш. Аз като сълза
в ръцете ти ще се отроня късно,
попарена от ледена слана,
обичаща, от теб възкръсваща.

Ще ме обичаш - другите не би,
аз с бурята при тебе ще се върна.
Дори от мен жестоко да боли,
дори да не остана дълго.

Ще ме обичаш някога и ти -
сега душата ти е крепост непристъпна,
но времето и камъка руши
и някой ден до тебе ще замръкна...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??