23.10.2007 г., 22:38 ч.

Някой ден 

  Поезия
652 0 1
                                                  Някой ден ще усетиш, че ме няма...
                                                  Ще се обърнеш, а аз няма да съм до
                                                                        ТЕБ...
                                                  Ще съм си тръгнала много отдавна,
                                                   а ти даже няма да разбереш...

© Полина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Полина!
    така става понякога...
Предложения
: ??:??