17.06.2008 г., 13:10 ч.

Някой ден отново 

  Поезия » Любовна
712 0 0

Не знаех, тръпнеш ли, за нова среща

с усещане за банално откровение.

До теб, в друг живот ще мина

с безразличие, уверена в себе си.

 

 

Ти, на някой кръстопът,

ще ме срещнеш, бездомница.

Ще изпием следобедното си кафе,

но ще липсва вятърът.

 

 

Малка доза признание,

ще ме върне отново на линия.

Уверена в себе си, че един ден

аз пак ще те обичам.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??