21.08.2010 г., 14:09 ч.

Някой ден ще повярвам! 

  Поезия
601 0 0

Да те потърся? Повече едва ли!
Горда съм? Мислиш ли?
Не искаш да е така? Да бе...
Променяш ли се? Абсолютно НЕ!

Правех компромиси с мен.
Търсех път да те разбера.
Но ти... с пореден "проблем",
да го решиш без мен избра.

Отегчих се от чувството тягостно.
Омръзна ми цялата тази драма!
От утре пак съм момичето радостно.
(Пред огледалото всяка нощ го повтарям. Сама! )



....




Някой ден ще повярвам!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??