18.01.2015 г., 15:55 ч.

Някой ден ще трябва... 

  Поезия
650 1 0

Някой ден ще трябва да се върнеш...
по-чиста и по-бяла от деня,
да можеш със душа да ме обгърнеш
и живот да ми дадеш в съня.


Тогава ще притихна в тебе кротко...
а кръвта ще се вълнува в мен
и ще виждам любовта ти в Господ,
тъй в сърцето ще настъпи ден.


Но знай, че трябва да се върнеш...
по-нежна и по-свята от нощта,
с красота във миг да ме прегърнеш...
преди да е угаснала свещта!

 

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??