8.07.2008 г., 23:38 ч.

Някой е рисувал със дъха си 

  Поезия » Любовна
1068 0 22

Някой е рисувал със дъха си
тази нощ в сърцето ми картина...
Без бои и четка. С песента си
вятър в мен копринено премина...

Щрих от силуети два извая
в центъра на дансинг с незабравки...
Всяка нощ сънят да се повтаря -
с еликсир магически... От ласки...

Някой е изтъркал чифт обувки
тази нощ на бала на мечтите...
Полудял от жажда за целувки,
той освободи във мен реките...

Някой е рисувал със дъха си
тази нощ в сърцето ми картина...
В рамката заключил е зова си
по една Мадона с име... Фрина...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??