3.12.2022 г., 20:54 ч.

Някой като теб 

  Поезия » Друга
552 0 0

Отдавна търся някой като теб,

който да рисува със косите ми,

да бликат пламъчета в лед,

душата блажено да ликува.

 

Загубих време с толкоз хора,

загубих и по малко и от себе си.

Било е нужно само миг

и силата дълго чакащо търпения.

 

Отдавна търсих някой като теб,

със който да откривам неразкритото.

В безкрайния, безсмислен човекосвет,

да мога да отпивам от горчивото.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??