Отдавна търся някой като теб,
който да рисува със косите ми,
да бликат пламъчета в лед,
душата блажено да ликува.
Загубих време с толкоз хора,
загубих и по малко и от себе си.
Било е нужно само миг
и силата дълго чакащо търпения.
Отдавна търсих някой като теб,
със който да откривам неразкритото.
В безкрайния, безсмислен човекосвет,
да мога да отпивам от горчивото.
© Весела Йотова Todos los derechos reservados