20.09.2007 г., 13:49 ч.

Някой пред вратата 

  Поезия
738 1 6
Някой пред вратата

Чух, че има
някой пред вратата.
Лекичко почука -
сърцето ми се счупи.
С очакване за нещо
я отворих.
Тогава в стаята ми влезе

СВЕТЛИНАТА.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??