30.07.2022 г., 7:24 ч.

Някой те чака 

  Поезия » Философска
228 0 1

Събуждал ли си се във тъмен здрач,

Безпътен като вятъра сред мрака,

И чувствал ли си се понякога глупак,

Мислейки, че някой там те чака..

 

А вярваш ли във своя бог могъщ, 

Че някой ден ще ви събере, 

И някъде във цъфналата ръж, 

Ще бъдеш пак усмихнато хлапе. 

 

Но знам че силата остава, 

Добро когато правиш ти, 

А мрака тихичко ще те забрави, 

С искри живот от нечий очи. 

 

, 00.01 София 

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??