3.08.2006 г., 10:08 ч.

Някой теб обича, друг пък мен обича 

  Поезия
686 0 0
Някой теб обича, друг пък мен обича
Весела Кънчева

Някой теб обича,
И във теб се врича.
Все към тебе тича,
Много те обича,
И на мен прилича.

Някой друг наднича,
Чуди се кой тича,
Кой ли теб обича?
Аз съм туй момиче,
Дето те обича.

19.10.2005г.
-----------------
Друг пък мен обича,
Иска да се врича.
И към мене тича,
Явно ме обича,
Но не ти прилича.

Някой пак наднича,
Чуди се кой тича,
Кой ли мен обича?
Не е тоз младежа,
Дето го обичам.

продължение 13.11.2005г.

© Весела Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??