26.01.2018 г., 13:45 ч.

Някой винаги те чака 

  Поезия
286 1 0

Когато си сама
в далечната чужбина,
когато си една,
а те пък са мнозина,
когато няма рамо,
на което да поплачеш,
когато искаш само
на мен да се оплачеш,
знам, че нямаш място
за снимка и рамка в багажа,
но имаш място за спомен,
затова ще ти кажа...

Когато си сама
в далечната чужбина,
когато си една,
а те пък са мнозина,
качи се в самолета или влака
и помни, че някой винаги те чака!

© 3xi Всички права запазени

На моите добри приятелки,
които винаги ще чакам!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??