5.11.2008 г., 8:32 ч.

Някъде другаде 

  Поезия » Философска
793 0 1

 Някъде другаде...

 

 


Някъде другаде лудостта ни избледнява,

 


погледите в сънища пресичат се там.

Далеч, далеч пътувам все към безкрая,

смъртта ще пресрещна и пак ще съм сам.

 


Някъде другаде по пътят разумa лъжа и зная:

надеждата запленена е от безнадежден блян.

В утопия къпя се, когато за теб си мечтая,

но давя се и спомена губя неизлечимо пиян!

 


На гроба ти коленича и безгласно ридая,

някъде другаде захвърлен из ада,

някъде другаде - без теб

и завинаги сам!!!

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??