16.10.2007 г., 21:42 ч.

... няма... 

  Поезия
825 0 2
Не мога да повярвам, че си тръгна,
кълнеше се, че вечно ще си с мен.
Събудих се сама, когато съмна
и самотен беше моят ден...

За мене беше всичко ти!
Сърцето ми остана празно, а душата ми гори...

Аз ти дадох всичко,
но не ти беше достатъчно, знам...
Защо ме наказа?!... май по-добре е да тая омраза,
а не любов истинска, невинна, любов красива, която можех да ти дам.







      П.С.  като ми дойде музата, ще го довърша...! :)

© Лина Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!!!
  • страхотно!наистина има страшно много да се напише за омразата,лъжата и изневярата,и най-вече за любовта!ти си намерила страхотна тема за своето произведение,продължавай все така!Поздравче!!!благодаря за коментарчето!
Предложения
: ??:??