18.08.2011 г., 23:01 ч.

Няма 

  Поезия » Еротична
862 0 1

Не искам много от нощта -

сладката умора,

тихата целувка

и твойта нежна топлина.

© МАРИЕТА ПИЛУКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??