23.08.2013 г., 11:55 ч.

Няма 

  Поезия » Бели стихове
770 0 4

искам да си
събереш нещата 
и да напуснеш
черепната ми кутия
вземи си отпуск
нека те подуха вятъра
разходи се
моля те...
иначе ще се обадя
на хазяйката
тя няма да е никак доволна
най-вероятно ще ми
вдигне наема.
все пак няма място
съжали ме
всичко е със време
и до време
но
за да го
разбереш се 
иска 
време.

© Петров Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??