искам да си
събереш нещата
и да напуснеш
черепната ми кутия
вземи си отпуск
нека те подуха вятъра
разходи се
моля те...
иначе ще се обадя
на хазяйката
тя няма да е никак доволна
най-вероятно ще ми
вдигне наема.
все пак няма място
съжали ме
всичко е със време
и до време
но
за да го
разбереш се
иска
време.
© Петров Николай All rights reserved.