18.07.2019 г., 18:32 ч.

Няма да ми се случи никога повече... 

  Поезия » Любовна
367 0 0

Няма да ми се случи никога повече...

 

Ще си разменим с него няколко шеги в чата,

ще ме пита през свободното си време какво правя,

ще посрещнем пишейки си някоя нощ зората,

и в тази нощ за първи път ще те забравя...

 

А после някъде ще ме покани на кафе,

ще мисля дълго новата рокля дали ми отива...

За първи път на въпроса „Как си?“ ще отговоря „Добре!“,

и за първи път за някой друг ще съм красива...

 

Ще ми дръпне стола, ще ми вземе палтото,

ще ме пита кое питие ми е най-любимото

и от същото ще си поръча голямо и за него,

без да осъзнава изобщо колко е мило...

 

Ще ме изпрати до вкъщи и най-накрая ще приключи,

онова пагубно чувство, че без тебе не мога...

И ще разбера, че онова което мислех, че няма да ми се случи

никога повече – се случва отново....

 

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??