3.02.2005 г., 11:57 ч.

Няма да се моля 

  Поезия
1324 0 3
Да! Ще продам душата си на дявола.
И ще горя в казаните на ада.
Ще мразя, ще убивам и ще коля.
И вечно ще пропадам…
Но няма да се моля!

И времето ще спра -
животът ми да бъде само миг,
а името да бъде дума зла,
от болката ми - кратък вик…
Но няма да се моля!

Ще бъда господ
и ще бъда роб.
И сам ще смажа свойта воля.
И ще пълзя до своя гроб…
Но няма да се моля!

© Ивомир Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Гери, за прекрасните отзиви
  • Страхотно е! Прочетох всичко, което си написал и искам да ти кажа, че отдавна не бях виждала нещо подобно! Браво
  • Харесва ми как пишеш!
Предложения
: ??:??