23.01.2006 г., 20:42 ч.

Няма да се върна 

  Поезия
917 0 6
Недей тъжи!Аз няма да се върна!
Като скитница жадуваща за твойта плът,
не ме моли!Напред сама ще тръгна!
Никому ненужна ще намеря светъл път!

Не се кълни!На никого не вярвам!
Опарена от много клетви-ще горя!
Не говори!Без думи всекиго разбирам,
но от никой неразбрана тръгвам сама!

Да!Боли!Но всичко отминава...
Ще отмине всичко парещо завчас!
Ще отмине наш`та болка сладка,
щом и любовта отмина нас!

© Милица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??