Jan 23, 2006, 8:42 PM

Няма да се върна 

  Poetry
914 0 6
Недей тъжи!Аз няма да се върна!
Като скитница жадуваща за твойта плът,
не ме моли!Напред сама ще тръгна!
Никому ненужна ще намеря светъл път!

Не се кълни!На никого не вярвам!
Опарена от много клетви-ще горя!
Не говори!Без думи всекиго разбирам,
но от никой неразбрана тръгвам сама!

Да!Боли!Но всичко отминава...
Ще отмине всичко парещо завчас!
Ще отмине наш`та болка сладка,
щом и любовта отмина нас!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??