27.04.2010 г., 23:00 ч.

Няма да те питам 

  Поезия » Любовна
805 0 5

НЯМА ДА ТЕ ПИТАМ

Няма да те питам днеска със коя си.
В прашно огледало гледам и мълча.
Гледката обаче май не ми понася -
белите коси настръхнали стърчат.

Няма да те питам със коя говориш,
дава все заето твоят телефон.
Плуваме в различни житейски коридори
или пък живеем всеки в свой сезон…

Няма да те питам помниш ли ме още.
Как да ме забравиш – всеки ден звъня!
Знам, че съжаляваш! Флиртът ни среднощен
скъпо ти излезе, оказах се свиня!

Няма да те питам - отговора зная!
Че обичаш друга – ясно като ден!
Да де… Но сърцето в огъня безкраен
изгоря, направи черна дупка в мен!


270410                                                               Т М

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??