4.10.2006 г., 12:04 ч.

Няма да ти го простя ... *  

  Поезия
818 0 4
Потърси ме в сутрeшната роса,
в която всеки ден се галят твоите сетива.
Ранно утро е, приятно ти е, макар да изпитваш студенина,
но това  мога да ти го простя...

Потърси ме в дъха на лято,
тогава, когато слънцето високо застане и открие хорозонта.
Преброй белите криле от щъркеловото ято,
пресмисли какво обичаш най-много в живота...

Потърси ме в отражението на нощта,
която идва към теб и се спуска над земята.
Попитай за мен красивата Луна,
не поставяй окови на душата...

Потърси ме в аромата на сутрешно кафе,
което пиеш всяка утрин с бучка захар една...
Слаба съм, сляп си, не знаеш, но съм вътре в твоето сърце,
и точно това няма аз да ти простя...

П.С. Посветено на "Самотата "

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??