21.10.2015 г., 18:30 ч.

Няма да угасне 

  Поезия » Любовна
371 0 0

                                                                Няма да угасне

 

 

Надежда изпълва сърцето ми нежно

любовта ще оцелее в бурите страшни.

утрото ще грее с усмивка, няма да е тъжно,

а спомените и чувствата не са грешни.

 

Всяка вечер те чакам в постелята

мисълта изпълнена с надежда те следва

да те забравя не мога, така гласи повелята

моето време е малко и бързо напредва.

 

Във времето любвта ще победи

огънят в душата няма да изгасне

отново ще го палят ярките звезди

жаждата, надеждата ще порасне.

 

Щастлива заспивам в нощите

бодра се взирам в утрото ранно

търся твоята топлина и срещите

ще целувам ръцете, очите по равно.

 

Моят път към тебе ще бъде открит

ще ме будиш в ранно утро като Зорница

няма да угасне огъня, ще бъде с жар покрит

ще ме топли, ще ми свети ясна звездица.

 

 

 

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??