3.03.2007 г., 13:49 ч.

Няма да ви забравя, приятели! 

  Поезия
1116 0 13

 

 

 

 

 

 

 С истински приятели в сайта се срещнах,

 Такива, за които даже и не мечтах.

 Дори в мечтите смели, изглеждахте мираж,

 А всички ме подкрепяхте и давахте кураж.

 

 Приятели си нямах в самотните години,

 Самотна ме оставиха и близките роднини.

 Приехте ме сред вас, писахте ми до края,

 За нови срещи в сайта отново си мечтая.

 

 Обичам ви всички - знайни и незнайни.

 С вас споделих и малките си тайни.

 Сърдечна благодарност на милата Мая!

 Тя ми даде кураж пред вас да се изправя.

 

Отдавна ви четях и ви се възхищавах.

Да съм една от вас - тайно се надявах.

Утре вече тръгвам. Довиждане, приятели!

Пожелавам на всички - останете мечтатели!

 

Моля ви, във мислите бъдете пак със мен,

Скоро да си кажем отново ”Добър ден”!

Няма да ви забравя ни за ден, ни за час.

За това, че сте с мен - нека Бог да е с вас!!!!!!!!

 

 

 

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??