22.10.2010 г., 7:26 ч.

Няма как да разбера 

  Поезия » Любовна
678 0 1

Няма как да разбера

искаш ли от мен това...

Като малка, нужна вещ,

ти ме търсиш в тази пещ...

 

А очите ти сами

търсят моите очи...

Ти си пареща сълза,

не открила любовта...

 

Колко пъти питам те

искаш ли ме в своя ден?

И безгласно казваш "да"...

И безгласно казваш "не"...

 

Няма как да разбера

искаш ли от мен това...

 

Като малка, нужна вещ,

ти ме търсиш в тази пещ...

 

 

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??