4.02.2015 г., 7:40 ч.

Няма любов 

  Поезия
453 0 0

няма любов,
без която не можеш.
да дишаш.
да вярваш.
да искаш.
да търсиш.

приемаш безмълвно
тъгата в живота.
не спираш.
не страдаш.
назад се
не връщаш.

няма любов,
без която не можеш.
убий любовта си,
щом тя те убива.

това е цената
да имаш живота.
живей без любов,
ако изобщо си жива.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??