31.03.2020 г., 17:18 ч.

Няма ме 

  Поезия » Друга
479 6 6

Не усещам крилете ви, ангели!

Стана трудно и сложно да вярвам...

Във тревата перата ви паднали

утешават душата на вятъра.

И не чувам небесните песни...

Само глухо въздишащи камъни, 

само ласкаво шепнещи преспи

ми напомнят, че няма ме, няма ме...

                                                 

© Рада Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??