Не усещам крилете ви, ангели!
Стана трудно и сложно да вярвам...
Във тревата перата ви паднали
утешават душата на вятъра.
И не чувам небесните песни...
Само глухо въздишащи камъни,
само ласкаво шепнещи преспи
ми напомнят, че няма ме, няма ме...
© Рада Димова All rights reserved.