2.04.2017 г., 22:22 ч.

Няма нищо! 

  Поезия » Бели стихове
853 3 2

       Животът ми е разпилян, в кутии,

       а хаосът е подреден, във мен.

       Душата ми е до безкрайност свита,

       таванът ми е с пода изравнен!

 

       Аз мога да загубя всичко!

       Всичко, дето в ръцете си държа!...

       ...  Не ми се чака, някой да ме заобича!

       ( Аз, просто искам... неоткъснати цветя!)

 

       Загубила съм се. Посока нямам!

       (Ти, недей да спираш! Няма нищо!)

        Нито ми се тръгва, нито пък – остава!

       Човек навсякъде е сам. С всички.

© Andriana Valkanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??