27.10.2009 г., 12:19 ч.

Няма път до теб... 

  Поезия
623 0 1

Няма път до теб,

душата ти е разпиляна...

и няма случване,

и няма сбъднат сън...

В очите ти съм

стъклена...

прозрачна...

бяла...

без „подател“,

марка

и без плик...

Аз знам...

твое първо причастие

няма да бъда...

и нищо ценно

в живота ти няма да съм.

... С очите си жадни

за твоето идване

път ще търся,

но все ще оставам навън...

 

 

26.10.2009г.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??