12.02.2008 г., 15:51 ч.

няма си заглавие 

  Поезия
463 0 0
Какъв скандал!
Че някой си е променен
и вече не е с детските си възгледи!
Дилемата...
Промяна или сивота ще избереш,
щом съдят те за всяко несъответствие?
Какво исбирам аз?!
ПРОМЯНАТА!
С едничката надежда, че след ден
ще съдя аз отгоре
посивелите,
както някога съдеха мен.
А след това
          сама ще посивея...

© Ониксче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??