9.11.2011 г., 12:06 ч.

Няма случайни неща! 

  Поезия » Друга
2201 0 5

Случайности в живота, казват, няма!
Всичко, случващо ни се е урок,
за да продължим живота си напред.
Това, че те избрах и
наблюдавах отстрани, 
е моя карма и я
пожелавам на всеки.
Слънчев лъч в сивите
ни дни!
Кой ли не мечтае за това?!
Така, че пожелавайте си
само хубави неща, за да
ви се случват!
Емоционална и спонтанна съм
без лоши намерения.
Раздавам с пълни шепи обич.
И доволна съм, успея ли да върна
усмивката на тъжните лица!
Позитивни и добри да бъдем!
Така... случайности в живота няма!
Трябвало е да се случи и се случва!
Една усмивка не ми струва нищо,
но стопля сърцата и
душите ни неимоверно.

Случайни срещи и раздели
също няма!...

© Цеца Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??