22.02.2018 г., 13:01 ч.

"Няма светлина" 

  Поезия » Любовна
362 0 0

Шепот във мрака - глуха наслада,

но е жално - светлина не се подава.

Блян за щастие, потънал неизречен в тишината,

плача, че от всички си освен от мен видяна.

 

Но те виждам аз в една неизследвана вселена,

чиста и неопетнена от чуждите очи.

Не ще допусна нечий поглед да те омърси -

сляп съм, но повярвай, същността ти е благословена.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??