Шепот във мрака - глуха наслада,
но е жално - светлина не се подава.
Блян за щастие, потънал неизречен в тишината,
плача, че от всички си освен от мен видяна.
Но те виждам аз в една неизследвана вселена,
чиста и неопетнена от чуждите очи.
Не ще допусна нечий поглед да те омърси -
сляп съм, но повярвай, същността ти е благословена.
© Гергана Todos los derechos reservados