4.10.2007 г., 11:47 ч.

Няма те 

  Поезия
1151 0 7
Няма те до мен, когато плача.
Няма те до мен, когато съм сама.
Няма те... Дори и да заплача...
Няма те... Има те като мечта...

Искам те до мен, когато плача.
Искам те до мен, когато съм сама.
Искам те... Дори и да не плача...
Искам те... Не искам да си ти мечта...

© Димана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??