27.07.2007 г., 16:28 ч.

НЯМА ТЕ 

  Поезия
613 0 9
 

             НЯМА ТЕ


Купувам две бутилки. По инстинкт.

По навик слагам втора чаша
и пускам музика, която ти

така обичаш... Не, не плача...


На стола ти саксия ще стои,

да няма празно там отсреща.

Сърцето само дните ще брои.

В очите ми догарят свещи.


Ще дойдеш. Ще се върнеш някой ден.

И глътка с мене ще изпиеш.

Светът ми пак ще бъде озарен

от обич, пътя щом откриеш.

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??