16.12.2005 г., 13:48 ч.

Няма те 

  Поезия
769 0 7

Няма те.

Отново съм сама.

В душата ми е мрак и пустота.

Споменът за теб заглъхна,сърцето в олово се нревърна...

Ти си някъде с нея...

Не знаеш колко много ме боли...

Без твоя глас...Без твоите очи...!
Кога ли огънят ще стопли моето сърце

?

Ще има ли живот след тебе

?

Не!
Аз ще умра сама на този свят..

Погълната от ужас и от страх,

че няма никакво спасение от болката и самотата...

Че никой няма да приеме моята душа...

Ще умра сама...Сама в нощта...

© Ваня Пеневаааааа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??