11.06.2008 г., 23:24 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
717 0 1
Вали навън сега
и мрак е в моята душа,
аз копнея да си тук - до мен,
с теб се чувствам прероден,
но няма те, уви,
сякаш сърцето ми кърви,
в мислите си само ти,
обичам те, боли.

© Светослав Щерев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??